Допълнителни:

Разширено търсене

Допълнителни:

Разширено търсене

Александър Литов

Контакти


0885167781 litov@primoplus.bg


Привет,

 Казвам се Александър Литов. Роден съм 1983г. Израстнал съм в град Велико Търново. Целия си професионален живот съм изкарал в сферата на обслужването в и извън България. Посещавал съм следните учебни заведения: СОУ „Ем. Станев“ (профил “Маркетинг и Английски Език“); УНСС София (специалност „Туризъм“); Ричард Стоктън, Ню Джърси (специалност „Бизнес Администрация“).  Близо половината от времето след завършването на средно си образование съм изкарал в чужбина и смея да твърдя, че съм развил силно мулти-културно разбиране и толерантност, както и безпроблемна комуникация на Английски език. По настоящем съм част от отдел „Наеми“ на Primo+

 Хобитата и интересите ми са били много през годините, но социалните контакти, четенето и хуманитарните науки (с акцент на Философия и Психология) са най-постояните и са ме увличали най-много. Старая се да следвам една древна, но семпла философия „Отнасяй се с другите, както искаш те да се отнасят с теб.“. Стремя се да не преставам да се развивам на професионално и лично ниво.  Поради тези и други причини харесвам да работя с хора, а знанието че съм спомогнал някой да открие това което търси или че имам принос за нечие щастие и благоденствие е една от най-големите награди.

  При работата си с мен може да очаквате:

  • Директен и откровен подход
  • Лоялно и коректно отношение. Развиване на взаимно доверие
  • Поставяне на нуждите на клиента на пръв приоритет

     

 Работата с професионален личен брокер при недвижимите имоти, може да ви спести време, нерви и ресурси, в процеса на който може да откриете човек на който да се доверите.

Бърза връзка с брокера
Оферти на брокера